Caja de Haan - Emotioneel Welzijnscoach / Kindercoach
Cursussen in 2019


  • Cursus Ik hou van mij

Een 5-daagse cursus die zelfliefde, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, verbinding en een stralend hartbewustzijn brengt. 

In zoveel meer opzichten dan je in eerste instantie denkt, is de mate van jouw zelfliefde bepalend voor jouw geluk. Deze cursus helpt jou om in contact te komen met jouw natuurlijke liefdesbron en laat je inzien, stap voor stap, hoe belangrijk deze liefdeskracht is, voor jezelf maar ook voor alles en iedereen om jou heen.   

Tijdens deze dagen leer je onder andere de techniek EFT (Emotional Freedom Techniques). Deze indrukwekkende techniek neutraliseert emotionele blokkades die jouw innerlijke aanwezige liefdeskracht bedekken.  

Je maakt kennis met de universele wetten. Deze wetmatigheden van het universum geven je inzicht en duidelijkheid wat er nodig is voor een optimale ontwikkeling van jouw hartbewustzijn.

De natuurkracht van de maan komt aan bod waardoor je meer in contact komt met jouw natuurlijke levensbron. Deze natuurkracht leer je in te zetten in je dagdagelijkse leven.

Geïnspireerd door desbetreffende lesdag, schilder je aan het einde van iedere cursusdag met acrylverf op doek. Dit afsluitmoment van de cursusdag is een meditatief moment dat jouw hartbewustzijn activeert.
Na 5 lesdagen ontstaat er een schilderij van 5 lagen. Geen schrik, je hoeft geen artistiek schilderstalent te zijn om hieraan deel te nemen; deze manier van schilderen is voor iedereen toegankelijk.

Kortom; een innerlijke verdiepende reis met als bestemming het ont-dekken van jouw zelfliefde welke in een directe relatie staat met een gelukkiger, lichter en bezielder leven.

De cursus wordt gegeven in een klein groepje van maximaal 7 dames zodat er ruimschoots persoonlijke aandacht is voor iedere cursist.
Duur: 5 dagen (telkens van 10:00 tot 16:00) verspreid over de periode van 5 maanden:
vrijdag 11 januari 2019, vrijdag 8 februari, vrijdag 1 maart, vrijdag 5 april, vrijdag 3 mei
Locatie: Hoge Weg 2, Brasschaat
Prijs 450 Euro (dit is inclusief materiaal, thee/koffie met iets lekkers).
  • Basiscursus Vedic Art

meer info en data volgen


Indien je op de hoogte wenst te worden gehouden over bovengenoemde cursussen, vul dan onderstaand formulier in met jouw gegevens en klik daarna op "versturen"


Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Plaats:
Postcode:
Reacties: