Caja de Haan - Emotioneel Welzijnscoach / Kindercoach
In 2019 zullen de volgende cursussen gegeven worden:

bewust ZIJN - cursus
De cursus bewust ZIJN is een innerlijk verdiepende reis welke inzichten geeft over jezelf, anderen, je werk alsook over de betekenis van jouw leven.

In deze cursus komt EFT (Emotional Freedom Techniques) aan bod, maak je kennis met de maankracht waardoor je meer in contact komt met jouw natuurlijke levensbron en deze natuurkracht leert in te zetten bij jouw zelfontwikkeling. Daarnaast worden de universele wetten besproken. Deze wetmatigheden van het universum geven inzicht en duidelijkheid wat er nodig is voor een optimale ontwikkeling van je bewustzijn.
Ook maak je kennis met The Course in Miracles; een spirituele leerweg die jou contact laat maken met jouw innerlijke wijsheid.

Geïnspireerd door al jouw inzichten van desbetreffende lesdag, schilder je aan het einde van iedere cursusdag met acrylverf op doek. Uiteindelijk ontstaat er een schilderij van 5 lagen. Geen schrik, je hoeft geen artistiek schilderstalent te zijn om hieraan deel te nemen; deze manier van schilderen is voor iedereen toegankelijk en vaak ook nog met verbluffend resultaat.
Deze verdieping zal bijdragen tot een vreugdevoller leven met bezieling en hartsbewustzijn, zowel op persoonlijk als op professioneel vlak.

De cursus wordt gegeven in een klein groepje van maximaal 7 dames, zodat er ruimschoots persoonlijke aandacht is voor iedere cursist en zal bestaan uit 5 cursusdagen (10:00 tot 16:00) gedurende 5 maanden.
Locatie: Hoge Weg 2, Brasschaat
Prijs 450 Euro (dit is inclusief materiaal, thee/koffie met iets lekkers).
meer info en data volgen

Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, kan je een email sturen naar [email protected]

Vedic Art - basiscursus
meer info volgt