Caja de Haan - Emotioneel Welzijnscoach / Kindercoach
In De Praktijk


Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hierdoor hebben emoties invloed op ons lichaam. Men kan lichamelijk ziek worden door onverwerkte emoties.

Als coach richt ik mij op het emotioneel welzijn.

Angst, verdriet, stress, twijfel, schuldgevoel, jaloezie, piekeren, depressiviteit, ontmoediging, onzekerheid etc., zijn negatieve emoties. Door deze emoties te neutraliseren, wordt men bevrijd van hinderlijke gevoelens die het persoonlijk geluk blokkeren en in de weg staan. Gevolg: men ervaart meer innerlijke rust, vrijheid en vreugde. Dit heeft een positieve invloed op de lichamelijke gezondheid.

Zowel volwassenen als kinderen begeleid ik op die momenten in hun leven wanneer extra steun gebruikt kan worden; denk bijvoorbeeld aan problemen in een relatie, op het werk, op school, met betrekking tot ziekte, rouw en verlies, rondom een scheiding....etc.

Met kinderen communiceer ik via creativiteit, zoals tekenen, schilderen of kleien. Voor de meeste kinderen zijn deze sessies fantastisch om te doen. Tegelijkertijd vertellen ze zo veel meer via hun kunstwerkjes dan ze met hun eigen woorden kunnen uitdrukken. De resultaten van dit creatief gesprek kunnen daarnaast een verhelderend inzicht geven aan de ouders.

Met toewijding en met groot respect voor de unieke personaliteit, ondersteun ik volwassenen en kinderen op hun persoonlijke weg naar zelfbewustwording en emotioneel welzijn.

Ik maak gebruik van EFT (Emotional Freedom Techniques), NEI (Neuro Emotionele Integratie) en geef ondersteuning met Bach Bloemen Remedies.

Een warm welkom,

Caja