Caja de Haan - Emotioneel Welzijnscoach / Kindercoach
Cursussen 2018-2019


  • de kracht van Zelfliefde

Een 5-daagse cursus die zelfliefde, zelfvertrouwen, innerlijke kracht, verbinding en hartbewustzijn versterkt. 

In deze verdiepende reis ga je stap voor stap jouw innerlijke
liefdeskracht ont-dekken. 

Hoe meer zelfliefde jij ervaart, hoe gelukkiger je bent en hoe meer liefde je aan anderen kan geven. Je ziet pas de schoonheid van anderen als je die van jezelf ziet.

Tijdens deze dagen leer je onder andere de techniek EFT (Emotional Freedom Techniques). Deze indrukwekkende techniek neutraliseert emotionele blokkades die jouw zelfliefde bedekken.

Je maakt kennis met de universele wetten. Deze wetmatigheden van het universum geven je inzicht en duidelijkheid wat er nodig is voor een optimale ontwikkeling van jouw hartbewustzijn.

De maan als natuurkracht komt aan bod. Iedere maanfase heeft namelijk zijn eigen speciale kracht. Je gaat inzien welke invloed de maan heeft op ons algemeen welbevinden. Je leert hoe je deze kracht kan inzetten bij jouw zelfontwikkeling. 

Geïnspireerd door desbetreffende lesdag, schilder je aan het einde van iedere cursusdag met acrylverf op doek. Dit afsluitmoment van de cursusdag is een meditatief moment dat jouw hartbewustzijn op een geheel andere wijze activeert.
Na 5 lesdagen ontstaat er een schilderij van 5 lagen. Geen schrik, je hoeft geen artistiek schilderstalent te zijn; deze manier van schilderen is voor iedereen toegankelijk.

Wat maakt deze cursus zo bijzonder? Het is een bezielende cursus die jou effectieve handvaten geeft om jouw beste zelf te leven, op persoonlijk, relationeel en professioneel vlak.

Deze cursus wordt gegeven in een klein groepje van maximaal 8 dames zodat er ruimschoots persoonlijke aandacht is voor iedere cursist. Een eenvoudige vegetarische lunch is voorzien.

Duur:      5 dagen

Data cursus voorjaar 2019:  
              vrijdag 11 januari, vrijdag 8 februari, vrijdag 1maart,
              vrijdag 5 april, vrijdag 3 mei, telkens van 10:00 tot 16:00

Data cursus najaar 2019:     
              donderdag 5 september, donderdag 26 september,
              donderdag 17 oktober, donderdag 7 november, donderdag 28 nov,
              telkens van 10:00 tot 16:00

Locatie: Hoge Weg 2, Brasschaat

Prijs       475 Euro, dit is inclusief materiaal, thee, koffie met iets lekkers en                  een eenvoudige vegetarische lunch.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.


  • Basisdag EFT (Emotional Freedom Techniques)

 
EFT is een eenvoudige techniek afgeleid uit de Chinese geneeskunde.
Volgens een vast protocol wordt er zachtjes getikt op bepaalde meridiaanpunten. Deze simpele techniek bevrijd je van (onverwerkte) vastzittende negatieve emoties (zoals bijvoorbeeld onzekerheid, angst, boosheid, verdriet, stress....etc), waardoor je je zowel emotioneel als fysiek beter gaat voelen.
Je bemerkt vrijwel direct hoe snel en effectief deze methode werkt. Het is een veilige methode om in te zetten voor jezelf, kinderen, familie, vrienden en anderen. Daarnaast is EFT ook op professioneel vlak inzetbaar. .

Duur:     1 dag
Data:     donderdag 21 februari 2019 of zaterdag 23 februari
Locatie: Oud-Turnhout, De Liereman, Schuurhovenberg 43
              Deze training geef ik bij de erkende kindercoachopleiding
              VZW Het Vrolijke Stekje.
              Hierbij kan je gebruik maken van KMO portefeuille.
Prijs:      130 Euro
 


  • Kinderen begeleiden via Creativiteit
 
In deze tweedaagse leer je door middel van creativiteit te communiceren met kinderen. Op deze aangename manier wordt het kind in de gelegenheid gesteld om via tekentaal naar buiten te brengen wat innerlijk bij hem of haar  leeft.
Het verbale vermogen van een kind is nog onvoldoende ontwikkeld om   gevoelens goed te kunnen uiten. Daardoor kunnen negatieve emoties zich gaan uiten in negatief gedrag zoals snel boos worden, agressie, onrust, slecht slapen, overmatig druk zijn….. Creatief coachen is een prachtig instrument om negatieve emoties te ontladen.
Via tekenen, een natuurtaal van kinderen, kan jij als begeleider een stapje doen in de belevingswereld van het kind. Hierdoor krijg je informatie over de talenten/kwaliteiten, alsook over eventuele problemen die bij het kind spelen.
Ook voor jongeren is deze manier van coachen fijn om in te zetten. Buiten dat het leuk is om creatief bezig te zijn, leren zij op deze manier hun valkuilen kennen en tegelijkertijd hun kwaliteiten en talenten te ont-dekken.
In deze module wordt bijna alleen maar praktisch gewerkt. Als cursist ga je zelf ervaren wat creatief coachen inhoudt; je gaat dus zelf creatief aan de slag. Geen schrik; je hoeft absoluut geen artistiek talent te zijn om deze module te kunnen volgen; iedereen kan het! Ik kan je garanderen dat deze tweedaagse buitengewoon boeiend gaat zijn.
 
Alle benodigde materialen voor deze module zijn inbegrepen in de opleiding.
 
Deze tweedaagse is niet alleen interessant voor mensen die beroepsmatig met kinderen werken, ook voor iedereen die graag op een creatieve manier kinderen wil begeleiden. 


Duur:     2 dagen
Data:     donderdag 15 november 2018 en donderdag 6 december 2018 of
              zaterdag 17 november 2018 en zaterdag 8 december 2018
              telkens van 10:00 tot 16:30u
Locatie: Oud-Turnhout, De Liereman, Schuurhovenberg 43
              Deze training geef ik bij de erkende kindercoachopleiding
              VZW Het Vrolijke Stekje.
              Hierbij kan je gebruik maken van KMO-portefeuille.
Prijs:      260 Euro
 

Aanmelden voor een cursus kan via onderstaand invulformulier.
Indien je informatie wenst kan je hetzelfde formulier invullen.


Voornaam:
Achternaam:
Email:
Telefoon:
Adres 1:
Plaats:
Postcode:
Reacties: