top of page

Bach Bloemen Remedies  

De Bach Bloemen Remedies richten zich op de mens als geheel.

Een voorbeeld; iemand maakt zich veel zorgen gedurende langere tijd. Dit veroorzaakt stress. Deze stress kan op langere termijn lichamelijke klachten geven; bijvoorbeeld een maagzweer. De Bach Bloemen Remedies kunnen de persoon uit dit voorbeeld ondersteunen door kalmte en rust terug te brengen. Geeft inzicht en klaarheid op zijn/haar situatie. Brengt moed om zorgen “aan te pakken”, zodat hij/zij weer vreugdevoller zijn leven kan be-leven. Uiteindelijk heeft dit een positieve werking op de lichamelijke gezondheid. 

De Bach Bloemen Remedies zijn rondom 1930 ontwikkeld door de klassiek geschoolde Engelse arts Dr. Edward Bach. De remedies worden bereid uit wilde veldbloemen en bloesems van bomen en struiken. Het is een natuurlijke heelwijze die zich richt op de emoties van ieder mens afzonderlijk, omdat ieder zijn leven op zijn eigen manier beleeft. Dit respect voor de unieke persoonlijkheid was dan ook het vertrekpunt van Dr. Bach bij het ontwikkelen van de remedies. Iedere remedie is verbonden met een gemoedstoestand. In totaal zijn er 38 Bach Bloemen remedies. Deze heelwijze is eenvoudig in gebruik en kan, mits enige toewijding, door iedereen (ook door baby’s en zwangere vrouwen) risicoloos gebruikt worden, ook in combinatie met andere medicatie.


Als Consulente van de Bach Bloemen Remedies ben ik erkend door de Dr. Edward Bach Foundation te Engeland (www.bachcentre.com)

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief:

Voornaam:

Achternaam:

Email:

Bedankt! Je gegevens zijn succesvol ingevoerd.

Copyright © Caja de Haan

bottom of page