top of page

In De Praktijk

Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Emoties hebben direct een invloed op jouw lichaam. Het is zelfs zo dat langdurig aanhoudende (onverwerkte) emoties lichamelijke klachten kunnen veroorzaken zoals bijvoorbeeld een burn-out.

Als coach richt ik mij op het emotioneel welzijn.

Angst, verdriet, stress, twijfel, schuldgevoel, jaloezie, piekeren, depressiviteit, ontmoediging, onzekerheid etc., zijn negatieve emoties. Door deze emoties te neutraliseren, word je bevrijd van hinderlijke gevoelens die jouw persoonlijk geluk in de weg staan. Hierdoor ga je meer innerlijke rust, vrijheid en vreugde ervaren en dit heeft weer een positieve invloed op je lichamelijke gezondheid.

Zowel volwassenen als kinderen begeleid ik op die momenten in hun leven wanneer extra steun gebruikt kan worden; denk bijvoorbeeld aan problemen in een relatie, op het werk, op school, met betrekking tot ziekte, rouw en verlies, rondom een scheiding....etc.

Zit jij momenteel "vast" in je leven?

Met liefdevolle toewijding en groot respect voor jouw unieke personaliteit, begeleid ik je op jouw persoonlijke weg naar zelfbewustwording en emotioneel welzijn.

Ik maak gebruik van EFT (Emotional Freedom Techniques), NEI (Neuro Emotionele Integratie) en geef ondersteuning met Bach Bloemen Remedies.

Een warm welkom,

Caja

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief:

Voornaam:

Achternaam:

Email:

Bedankt! Je gegevens zijn succesvol ingevoerd.

Copyright © Caja de Haan

bottom of page