top of page


Training De kracht van Zelfliefde 2025 (5 dagen) 

Deze parel van een training heb ik geschreven omdat ik vanuit m’n coachpraktijk ervaar dat bijna alle emotionele problemen terug te herleiden zijn tot een tekort aan zelfliefde. Ik durf te stellen dat naar mijn idee deze training de basis is van jouw geluk en succes, zowel privé als professioneel.

Een gezonde dosis zelfliefde maakt je leven probleemlozer, gelukkiger, zelfverzekerder, trouw aan jezelf, minder afhankelijk en vooral vrij.

Maar van jezelf houden, hoe doe je dat?

Veel mensen hebben een slecht zelfbeeld, last van minderwaardigheidsgevoelens, zijn onzeker, kunnen moeilijk grenzen stellen, zijn streng voor zichzelf...

Ondanks het besef dat de relatie met zichzelf verbeterd kan worden, weet men vaak niet hoe.  

In deze 5-daagse training, verspreid over circa 5 maanden, maak jij contact met jouw Zelfliefde. Iedere maand is er een bijeenkomst in kleine groep.

Het is een trainingsprogramma waarin je stap voor stap jouw innerlijke liefdeskracht ont-dekt; een liefdeskracht in iedereen aanwezig.

In deze 5 daagse krijg je effectieve tools aangereikt.

Je leert tijdens deze trainingsdagen werken met de techniek EFT (Emotional Freedom Techniques). Deze indrukwekkende techniek neutraliseert lastige emotionele blokkades die jouw Zelfliefde bedekken.

Ook leer je de universele wetten kennen. Deze wetmatigheden van het universum geven inzicht en duidelijkheid wat er nodig is voor een optimale ontwikkeling van jouw hartbewustzijn. Deze wetten leren jou dat jouw buitenwereld een projectie is van jouw binnenwereld. Hierdoor besef je dat wanneer je jouw binnenwereld verandert, je buitenwereld automatisch mee verandert.

We gaan kennismaken met de maan als natuurkracht. Iedere maanfase heeft namelijk zijn eigen speciale kracht. Je gaat inzien welke invloed de maan heeft op ons algemeen welbevinden. Je leert hoe je deze kracht kan inzetten bij jouw zelfontwikkeling. 

Deze cursus is een intensieve individuele innerlijke reis die je een positieve en waardevolle kijk geeft op jezelf en tegelijkertijd op je medemens en de wereld.  

De cursus wordt gegeven in kleine groep zodat er ruimschoots persoonlijke aandacht is voor iedere cursist.

Trainingsdagen:       

5 trainingsdagen; 1 trainingsdag per maand

Data 2025: 

telkens van 10:00u tot 16:00u

nieuwe data volgen binnenkort

         

Locatie:  

Brasschaat


Trainer:

Caja de Haan

Prijs       

595 Euro, dit is inclusief een eenvoudige vegetarische lunch, materiaal, thee, koffie met iets lekkers

Aanmelden kan via cajadehaan@skynet.be 

 


Copyright © Caja de Haan

bottom of page